Radio Balkanfox

Marinković dobio zabranu prilaska i mora da se iseli iz stana? Ovo su detalji haosa


Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć, 11. oktobra navodno je završio u policiji nakon navodnog fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić.

Ivanu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i, kako se navodi, obostrana zabrana prilaska.

Policija će Trećem osnovnom tužilaštvu dostaviti izveštaj, navodi Blic. Komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan je najpre verenici Jeleni navodno zadao tri, četiri udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu navodno ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice.

Marinković je, kako se navodi, prevezen u KBC Zemun, gde mu je navodno konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, a Jelena je navodno rekla rekla da ih je prethodno oprala. Oni su razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, kako se navodi, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

Ovim povodom kontaktirali smo Ivana koji do objavljivanja teksta nije odgovarao na naše pozive, dok je Jelenin broj bio nedostupan.

Podsetimo, nakon incidenta u stanu pozvali smo Ivana i Jelenu, on se smejao, a ona nije želela da potvrdi, ali ni demantuje priču.

- Ne dajem izjave - rekao je Ivan smejući se za Telegraf Jetset.

- Nemam pojma o čemu se radi, iskreno, vesti su vam glupe, pišite šta hoćete! - rekla je Jelena za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar