Radio Balkanfox
Marko Djedovic Zadruga 5

Marko Djedovic Zadruga 5


MARKO ĐEDOVIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Car me MOLIO da mu pomognem da se POMIRI sa Dalilom!

e-stock/M. RAFAILOVIĆ, E-Stock

Jovana Jeremić je ovog jutra u emisiji Novo jutro ugostila i zadrugara Marka Đedović koji je rešio da otkrije sve tajne sa velelepnog imanja.

Đedović je rešio da obelodani detalje iz Zadruge koje gledaoci možda nisu videli, a onda je žestoko osudio Maju Marinković i Dejana Dragojevića.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan

Dalila i Dejan su se pomirili, nikad odvratnijoj stvari nisam prisustvovao, ti poljupci i sve, creva mi se okreću! Tu su Dalila i Filip žrtve svojih prethodnih izbora koji su katastrofalni i opstaju u tim nekim odnosima samo iz straha šta će uraditi Maja ili Dejan – rekao je Marko pa je rešio da otkrije nepoznate detalje koje kamere nisu zabeležile:

youtube.com/Zadruga Official

Maja i Car

Sinoć u toku žurke je Filip seo iza mene kako bi komunicirao očima sa Dalilom, on me štipne da stanem tu da bi oni imali fokus jedno na drugo. Ispred nje je Dejan koji je leđima okrenut i gleda u Dejana, a on kad se okrene šalje meni poljubac kao. Sa druge strane, Maja je videla neko kačenje ruku u prolazi i zamalo oko da mu izvadi. Ja sam sinoć bio u centru dešavanja, svi se preko mene obraćuju jedno drugom. Dalila je i dalje zaljubljena u Filipa ali i on u nju, tražio mi je pomoć u ponovnom osvajanju Dalile, ja sam rekao da ću mu pomoći jer je voli a Maje se plaši – rekao je Đedović.

youtube.com/Zadruga Official

Car i Dalila

Na sve to se umešala i Ruška Jakić koji je branila Dalilu.

Dalila ima neodoljivi šarm zavođenja koga nije ni svesna. Svi muškarci koji je napadaju su zaljubljeni u nju. Tvrdim da svi muškarci koji su unutra da bi sutra sa njom bili. Ona je napravila pogrešan potez kada se udala za Dejana, mogla je da napravi nešto bolje u životu. On ima kompleks porodice koga mama više voli, njega ili brata.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend