Radio Balkanfox

Marko Živić poslednja uloga


ST/N. MANDIĆ

Marko Živić preminuo u 49. godini života

Uvek nasmejan i pozitivan, glumac Marko Živić napustio nas je prerano, u svojoj 49. godini života. Marko je pre tri nedelje primljen u bolnicu nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, pušten je iz bolnice kada je izgledalo da se stanje popravlja, a onda hitno hospitalizovan zbog naglog pogoršanja stanja. Nažalost, danas nas je napustio još jedan velikan srpskog glumišta.

Marko će pre svega ostati u dečijem sećanju i u njemu će živeti kao Balu iz ”Knjiga o džungli”, Tajni agent Izi, miš Morton iz ” Horton” i mnogih drugih dečijih likova kojima je pozajmljivao glas.

youtube.com/printscreen

Marko Živić davao je glas Tajnom agentu Iziju

Živić uvek nasmejan i veseo i svojim ulogama je uveseljavao publiku, a ostaće upamćen po seriji ”Ljubav, navika, panika”, kao Kile iz ”Čitulja za Eskobara”, Papak iz ”Gorki plodovi”, ”Senke nad balkanom”, ”Montevideo Bog te video” i mnogim drugim ulogama, koje je publika obožavala da gleda, a svaku je posebno obeležio.

youtube.com/printscreen

Marko Živić glumio je u ”Čitulja za Eskobara”

Glumac je poslednju svoju ulogu odigrao u seriji ”Branilac” u kojoj je igrao Urošaa Mihajlovića, a te epizode će i njegove kolege kao i svi oni koji su ga voleli zasigurno gledati u suzama.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar