Radio Balkanfox
Maša Terzić: Od dečka dobila dva skupocena prstena, venčanje će biti daleko od očiju javnosti

Maša Terzić: Od dečka dobila dva skupocena prstena, venčanje će biti daleko od očiju javnosti


Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, dobila je dva prstena od svog dečka i planira svadbu u ovoj godini.

Naime, njen izabranik ne živi u Srbiji i nije javna ličnost, te ne želi da se eksponira u javnosti, pa samim tim Maša na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa njim. Ipak, ne krije da je zaljubljena.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako navedeni portal prenosi, Maša je od dečka dobila dva skupocena prstena jednog poznatog brenda od 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra.

Ona nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner, kako navodi izvor, kupio verenički prsten i burmu. Vereni su i planiraju da stanu na ludi kamen tokom ove godine.

– Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje – rekao je izvor blizak porodici Terzić.

Neće biti velike svadbe, već intimne ceremonije, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti – otkrio je izvor.

– Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom – zaključio je izvor.

Izvor:Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend