Radio Balkanfox

Mašan Lekić otkrio zašto je ćutao o razvodu: Brinuo sam kako će javnost gledati na to


Novinar i voditelj Mašan i Mira Lekić godinama su bili u skladnom braku i uživali u odrastanju ćerke Mie.

Njih dvoje su važili su za jedan od najskladnijih parova javne scene, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode.

Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu devojku Kristinu Nikolić, a nekoliko meseci kasnije ostvarili su se u ulozi roditelja. O novinama na životnom planu Mašan je godinu dana ćutao, a sada je otkrio i zbog čega.

Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim, da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put ‒ kaže Mašan i dodaje da želi još dece.

‒ Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već prošao, sada se lagano prisećam ‒ ponosno je rekao Mašan za "Story".

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar