Radio Balkanfox

MATEJA JE PORED NJE PREBOLEO TARU SIMOV! Pre mesec i po stavio je tačku na rijaliti ljubav, pa upoznao OVU DEVOJKU!

Podelite ovu vest

Mateja Matijević priznao je da je upoznao devojku kojoj sada pripada sva njegova pažnja. Iako se dugo pričalo o njegovoj turbulentnoj vezi sa Tarom Simov, pa onda i raskidu posle “Zadruge 3”, on ističe da je prošlo dovoljno vremena od toga, a sa novom izabranicom svakako još uvek nije “konkretizovao stvari”. 

“Neću nazvati emotivnom vezom, jer nismo konkretizovali još ništa, ali da, dešava se nešto. Sviđa mi se neko i to baš. Pre nekih nedelju dana je sve započelo”, počeo je svoju ispovest Mateja, pa se osvrnuo na svoj odnos sa Tarom: “Pa nije, prošlo je mesec i po dana od kad smo raskinuli. A ova devojka i ja smo se poklopili i to je to”, kaže on. 

Mateja nema problem s tim da novu devojku upozna sa roditeljima. 

“Normalno, svaku svoju prethodnu ozbiljnu vezu i devojku sam upoznao sa roditeljima, zašto ne bih i ovu. Ja nemam od čega se krijem, sad kad smo izašli, malo je pritisak nešto što je dosta opterećuje i samo zbog toga ćemo da se tržimo u tajnosti”, objasnio je on. 

Ona se, kaže, dobro nosi sa njegovom popularnošću. 

“Pa fino, ne smem ništa da ti kažem. Najnormalnije, kapira sve i gde sam bio i kakva je priča oko mene. Meni je najbitnije da je ona zadovoljna mojim učešćem i ne zanima me šta i ko kaže za mene, bitno mi je da se njoj sviđa to”, zaključio je Mateja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @matijevicmateja on

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen


Kurir
Izvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar