MATORA IZGORELA OD BESA zbog PRISNOSTI Sanje i Frana, napravila HAOS u sobi, URLALA, pa ZAPRETILA DA ĆE STRADATI NEKO NI KRIV NI DUŽAN! (VIDEO)

Podelite ovu vest


Zadrugar Jovana Tomić Matora ne može da podnese prisnost Sanje Stanković i Frana Pujasa, pa je tokom jutra došla do kreveta gde su se oni nalazili i počela da prebacuje Sanji, a potom i da iznosi detalje iz veze.

– Ti mene ne vređaš? – čudila se Matora.

– Nisam pričala za tebe, nego za onu raspalu k*rvetinu – odbrusila je Sanja, misleći na Minu, a u tom trenutku umešao se Fran, a Matora je dodatno izgorela:

Mali, ne mešaj se dok pričam sa njom. Sanja, ti si dovela do ovoga! – rekla je Jovana.

TV Pink printscreen

– Ti si bolesna – rekla joj je Sanja.

Ti nisi bis*ksualna… To se zove interes i navika. I Fran tvoj tip? – sasula joj je Matora.

Nije, ali mi se svideo – odbrusila je Stankovićeva.

Super, želim ti sve najbolje. Kako može da ti se sviđa i dalje bivši, da gajiš emocije prema meni i da ti se svidi Fran? – uzvratila je Tomićeva, pa zapretila:

– Naj*baće neko ko nije ni kriv ni dužan. Tebe ne bih udarila. Ti si meni pisala da ti je krivo i da hoćeš da pružimo šansu. Lagala si me! A da ne pričam koje smo probleme imali u vezi… I da kažem šta moja devojka NIJE radila, a volela me – nastavila je ona.

Reci slobodno, meni je to gadno – odgovorila je Sanja.

TV Pink printscreen

Onda si ti bila sa mnom iz interesa. I gledaj da kada radiš neke stvari, da ja nisam tu… Bar iz poštovanja – rekla je Jovana.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 

Izvor:Informer

Radio Balkanfox

Dodaj komentar