Radio Balkanfox

Megan Foks skoro naga sprečila da padne krv! Dečko joj umalo “popio” batine od Konora Mekregora


Ova vatrena crnokosa zasigurno je jedna od nekoliko žena sa svetske javne scene koja sme da se pojavi u ovakvom izdanju u javnosti, a da apsolutno svaki milimetar bude na svom mestu i da izgleda moćno i fatalno, umesto jeftino i vulgrano.

Upravo zbog toga svi pričaju o izdanju Megan Foks (35), koja je na dodelu MTV VMA nagrada došla u pratnji svog dečka, muzičara Mašin Gan Kelija (31), sa kojim mesecima unazad privlači pažnju, gde god da se pojave.

Jedna od najvatrenijih dama među glumicama na crvenom se tepihu pojavila u potpuno providnoj haljini ispod koje su se jasno videle njene tanga gaćice, a istakla je i svoj bujni dekolte.

Njen dečko, koji se takođe pojavio u upečatljivom izdanju, nije mogao skinuti ruke sa nje, ali nije tokom cele noći sve bilo mirno i veselo.

Naime, u jednom momentu umalo je došlo do ozbiljne frke, pošto je UFC borac Konor Mekregor hteo da se poruče sa njim!

Mekregor je bio sa svojom suprugom Di Devlin, a do konflikta je došlo kada je Konor navodno Mašina pitao za zajedničku fotografiju, a ovaj ga je odbio.

Počelo je međusobno vređanje, a situacija je eskalirala do te mere da je Keli gurnuo Mekregora koji se spotakao i prosuo svoje piće. Od onoga što mu je ostalo u čaši polio je Mašina, a onda i silovito krenuo ka njemu.

Situaciju je smirila Megan, koja je hrabro stala između svog dečka i Konora, koji su urlali jedan na drugog.

U tom momentu uletelo je i obezbeđenje, a incident se, na svu sreću, završio samo na verbalnim uvredama i laganom fizičkom kontaktu.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar