Radio Balkanfox

MENE VOLI, A NJU BI DA… Maja izgorela od besa kad je shvatila da Janjuš radi ISTE STVARI sa Aleks, kao sa njom PROŠLE GODINE! Milica Kemez čuva veli

Podelite ovu vest


Drama!

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći video-prilog u emisiji “Gledanje snimaka”. Janjuš je sa Borom Santanom pričao, gde je rekao da je Aleksandra Nikolić ista kao Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam nervozan, tad me je otkačila, zato sam to rekao… – govorio je Janjuš.

Imala sam pravo da reagujem tako. Ne zanima me ona, ne zanima me on, neka rade šta hoće… – poručila je Aleks.

Ti si danas rekla da ti nisam ništa uradio, a onda si me nap*šila… Ja ti kažem da ti meni ništa nisi uradila – nastavio je on.

Malo si me lagao, a ja sam ispala najveći ološ. Rekao si mi da si se sprdao posle par dana… A ja sam kriva – odbrusila je Nikolićeva.

Ne znam, ja sam raskinuo, sprdao sam se samo na svadbi. Hoću da budem sa Aleks drug i kraj – dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, evo šta je njemu bitno, ko je raskinuo – ubacila se Maja.

Ne možemo mi da budemo drugovi, nećemo biti u normalnim odnosima i to je to – poručila je Aleks.

Aleksandra treba da se skloni. Postoje mnoge stvari koje Aleks nije ispričala. Zato mi je krivo. Neću da komentarišem tu temu, neću da budem neko ko kvari njihovu (Maja i Janjuš) vezu… Maja treba da se seti kako je njoj bilo prošle godine kada nije mogla da dokaže neke stvari – ustala je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam pričao Aleks? Reci… Ja sa Majom neću da budem više i kraj. Ona ovo radi namerno danas, navlači na fore, neću da budem sa njom i kraj. Pre ću da se družim sa Aleks, nego da budem sa Majom u vezi. Jaukala je danas u krevetu – pobesneo je Janjuš.

Ti si me gurkao malopre ispod stola, folirantu jedan. Hajde, bre… – odbrusila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica mrmlja već pola sata tu. Aleks je zaklela u sestru da ne progovori. Tajnu čuva Milica. Uslov je, ako bila šta bude odrukala, da će Aleks da ostavi Janjuš – ubacio se Kristijan Golubović.

Ja ništa specijalno nisam rekao – govorio je Janjuš.

Jesi, jesi, folirantu! Znam ja tebe odlično. Aleksandra laže jer štiti Janjuša. Ona je glupa, neke stvari ne može da sakrije… Iste stvari je radio sa mnom… Stoji to da on mene voli, to ne može da se poredi. Ali jeste joj dao povoda i lažnu nadu. Mene voli, a ovu bi da p*ca sa strane. Milica ne laže ništa… – poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je njoj govorio da mora ovako sa Majom, da bi je navukao na neke stvari, da bi se oprao za ono spolja – skočila je Ermina Pašović.

Znači sada je Maja iskorišćena – istakao je Đedović.

Hteo je da se igra, ali nije mogao – dobacila je Aleks.

Aludiraju se druge stvari sada za stolom – istakla je Tara Simov.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar