Radio Balkanfox

Mensur prvu noć odvukao u krevet zadrugarku!


Republika.rs

Mensur nije časio časa, zaveo zadrugarku!

 

Mensur Ajdarpašić je rešio da ove sezone pokaže koliki je zavodnik. Naime, on od kako se raspakovao vreme provodi sa Milicom Veselinović. Njih dvoje su najpre razgovarali na njegovom krevetu a onda je on njoj dao preglog da legne pored njega što je ona i uradila.

Kako je legla, njih dvoje su krenuli da se maze i pričaju, pa je zanosni crnogorac rešio da ih pokrije i tada se našalio na Milicin račun jer se ona plašila komentara zadrugara.

– Ja moram da nas pokrijem, hladno je, a i moram da promenim ulje, da vidim kakav je motor – rekao je Mensur dok je mazio Milicu po kosi i pokrivao ih.

– Ma nemoj, mora to drugačije pomisliće svašta – rekla je Milica.

Nakon toga njih dvoje su se prepustili jedno drugom i krenuli da se maze, a Mensur je u nekoliko navrata Milici šapnuo nešto na uvo, a onda ju je čak i poljubio u obraz i kraj usana, a onda i u čelo. Poznato je da je poljubac u čelo, znak vernosti, a da li je mlada zadrugarka toliko zainteresovala Mensura, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo Milica je maloletna, ima 17 godina, a znamo da Mensuru razlika u godinama ne smeta jer je nekada voleo i Minu koja je takođe bila jedna od najmlađih učesnica!

youtube printscreen

Mensur prvu noć završio u krevetu sa zadrugarkom Milicom Veselinović!

 

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar