Radio Balkanfox

MENSUR TAJNIM ZNACIMA DOZIVA BIVŠU Spava s Milicom, a pati za Minom, ovo ga je odalo!Mensur Ajdarpašić izazvao je veliku pometnju ulaskom u vezu sa mladom Milicom Veselinović, a ovaj odnos je pod lupom zadrugara danima. Mnogi sumnjaju u iskrenost njihovih emocija, a postoji i deo publike koji smatra da Mensur nikada nije preboleo Minu, kao i da joj šalje tajne poruke, sa čim se slažu i neki od zadrugara.

Ajdarpašić je danas na kraju emisije radio “Amnezija” naručio pesmu za Milicu, i to pesmu “Otisak prsta”, koju peva Šako Polumenta. Dejan Dragojević ga je kasnije na sastanku optužio da je ova pesma posvećena Mini, a ne Milici, upravo zbog Polumente.

Fan stranica Mine Vrbaški primetila je još dve zanimljivosti. Naime, Mensur je počeo da zove Đoleta Kralja “Debeli”, što je bio njegov nadimak za Minu i sve češće se može čuti kako ga Ajdarpašić izgovara.

Takođe, Mensur je rekao Milici da će je nakon “Zadruge 5” povesti kod Filipa Reljića da istetovira njegovo ime ili inicijal, a Vrbaški je letos istetovirala slovo “L” upravo kod Reljića, kako bi iskazala ljubav prema svom novom dečku Luki.

Hoću da je odvedem kod Relje, da uradi tetovažu Mensur. Uradićeš to i još ćeš da pitaš da li treba prezime na kraju! M! – rekao je Mensur juče.

Hoćeš i biografiju tvoju da napišem – pitala je Milica.

Naravno, sa zadovoljstvom – odgovorio je Ajdarpašić. što možete videti ispod ovog teksta.

IMAM NEKOGA KO MI SE DOPADA Tara Simov progovorila o novoj ljubavi!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar