Radio Balkanfox

Mesecima bili pred kamerama i obezbedili se: Rijaliti-zvezde kupile stanove, jedna je iskeširala 120.000€


Učesnici poularnih TV formata zvanih rijaliti svojim skandaloznim postupcima zarade pozamašnu svotu.

Pred kamerama ogole sebe i svoju privatnost do kraja, pa za drame nedeljno mogu da dobiju i do 4.000 evra.

Neki na kraju to iskoriste pametno i sav stečeni novac ulože u krov nad glavom.

Ovi učesnici profitirali su od boravka u zatvorenom prostoru pred kamerama, te su se obezbedili za ceo život.

Kija iskeširala 120.000 evra za stan

Pobednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar nakon rijalitija kupila je nekretninu vrednu 120.000 evra, dok je prošle godine pazarila još jedan stan. Mnogi su pomislili da je nekretnina kupljena od novca njene majke Nadice, koja je poput naslednice bila u rijalitiju, a Kija je otkrila da je pare sama zaradila.

- Nisam mami kupila stan. Kupila sam još jedan stan, ali po njenom ukusu. To je stan koji sam kupila od svoje usteđevine, kao investiciju, jer ja već imam svoj stan. A ona će sama da raspolaže svojim honorarom koji bude dobila, sa kojim ja nemam veze - izjavila je Kija nešto više od pre pola godine.

Luna i Marko kupili stan u gradnji

Luna Đogani odmah po izlasku iz “Zadruge 2” uselila se u svoj stan, u kojem danas živi sa Markom Miljkovićem ćerkom Mijom. Nakon pobede u rijalitiju Luni je mama Anabela uručila ključeve njene luksuzne nekretnine na Novom Beogradu, a blogerka nije mogla da dođe sebi od sreće.

- Ja i dalje ne mogu da verujem da ja sa 23 godine imam svoj stan, i to stan koji sam teško zaradila - izjavila je tada Luna.

Pre “Zadruge 2” i pre nego što se osamostalila, Luna je živela sa mamom Anabelom, očuhom Andrejem i sestrama u iznajmljenom stanu na Vidikovcu.

Međutim, tu nije kraj kupovini nekretnina ovih rijaliti supružnika.

Naime, Marko i Luna su kupili stan na Bežanijskoj kosi u koji se sele u novembru kada zgrada bude završena. Svojevremeno se šuškalo kako im fanovi plaćaju sve, što su Marko i Luna i ovaj put demantovali ispričavši da pored uloženog novca, morali da podignu i kredit kako bi otplatili stan.

Mića pazario vikendicu za uživanje

Pevač i dugogodišnji učesnik “Zadruge”, Lepi Mića kupio je vikendicu, kako je on istakao, za svoju dušu.

- To je bila želja ćerke Sare, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.

Podsetimo, ćerka Lepog Miće je i te kako uspešna. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi za Gugl.

Gavrilović sa ljubavnicom kupio nekretninu na Zlatiboru

Ivan Gavrilović i tri decenije mlađa Milijana Bogdanović ne odustaju od toga da otpočnu zajednički život, pa su odmah posle završetka rijalitija “Parovi” kupili stan na Zlatiboru.

Denser je potpuno opčinjen mlađanom Milijanom, zbog koje je ostavio suprugu Marinu, s kojom ima dva odrasla sina.

- Zbog posla moram da budem u Beogradu, ali mi smo odlučili da ipak kupimo stan na Zlatiboru, što smo i uradili. Tamo ćemo živeti, a ja ću u Beograd dolaziti često, kad god budem imao obaveza - izjavio je.

Milica dobila montažnu kuću

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju “Zadruga 4” i kao nagradu dobila je montažnu kuću. Inače, ona je poslednjeg dana “Zadruge” otkrila da nema gde da ode po završetku rijalitija, a potom je dobila svoj krov nad glavom.

- Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata - rekla je Milica nedavno.

Kemezova je podelila nedavno i srećne vesti da je potpisala ugovor za montažnu kuću.

- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metra kvadratna, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - rekla je Milica pre nekoliko nedelja na svom Instagram profilu, a onda i objavila izgled kuće.

Sanja odala Matoru da poseduje nekretninu

Dok su još bile u srećnoj vezi, Sanja Stanković je otkrila da je njena sada već bivša devojka Jovana Tomić Matora kupila stan.

- Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! Ubiće me što sam ovo rekla bez nje. Biće gotov za mesec dana, trenutno je u izgradnji - rekla je Sanja pre dve godine sa širokim osmehom.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar