Radio Balkanfox
Milan Marić ispričao neočekivane detalje o legendarnom Tomi Zdravkovću

Milan Marić ispričao neočekivane detalje o legendarnom Tomi Zdravkovću


Veliku pažnju je privukao film o velikom umetniku i pevaču, a njegov lik oživao je glumac o čijem talentu se neprestano govori. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Milan Marić odigrao je lik velikom muzičara i umetnika Tome Zdravkovića i time oduševio sve gledaoce. On je u nekoliko navrata priznao da se dugo i temeljno pripremao za ovu ulogu te je često razgovarao i sa tominim bratom Novicom Zdravkovićem.

 

Ukrao je ćaletu zlatne zube. Trebalo je da zapali za Leskovac i on tati mazne zlatne zube i utopi ih… To je jedna anegdota koju nam je Novica ispričao. Jasno vam je kakav je to lik bio – rekao je Milan Marić u emisiji „Parobrod“.

 

Takođe, Milan je priznao i da je morao da zbog ove ukoge nauči i da peva.

 

Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao! Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno.

 

Pre Tome igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. U „Tomi“ je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično desktruktivan. Bilo je izazovno da prihvatim tu ulogu.

 

Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend