Radio Balkanfox

Milan Marić zapušio usta teoretičaru zavere: Zamisli tek kada ti devojka kaže da staviš kondom da ona ne zatrudni


Glumac Milan Marić rešio je da stane na put teoretičarima zavere koji se trude da pobune narod protiv vakcinacije i koronavirusa

Naime, kako je korisnik Tvitera koji se predstavlja kao dokor Aleksandar Babić imao nameru da opovrgne činjenicu da vakcina štiti vakcinisanog i ljude oko njega pomalo čudnim primerom, Marić mu je na svojstven način zapušio usta.

– Debilno zvuči da kada se sunčamo, ja ti kažem, namaži se kremom sa zaštitinim faktorom da ja ne izgorim na Suncu. Zar toliko debilno ne zvuči i za vakcinu? Biti debili ili ne. Vaš je izbor – glasi tvit jednog korisnika pomenute društvene mreže, a naš nagrađivani glumac, Milan Marić, nije mogao da ostane uzdržan na ovakav komentar.

Tanjug/Zoran Žestić

– A zamisli tek kada ti devojka kaže da staviš kondom da ona ne zatrudni. Šta nam rade – napisao je Marić.

Inače, ,stručnjaci već mesecima unazad upozoravaju na prevenciju i zaštitu od kovida-19. Pored distance i maske, od početka godine se sprovodi i vakcinacija, ali ovaj doktor ipak ima neke svoje teorije.

Podsetimo, Marić je nedavno preležao koronavirus, srećom blaži oblik je u pitanju, a pošto se oporavio pojavio se na filmskom festivalu u Sarajevu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još





24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar