Radio Balkanfox
MILICA PAVLOVIĆ ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA BAKI RADI! Evo šta je pevačica uradila pred novogodišnji nastup! (FOTO)

MILICA PAVLOVIĆ ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA BAKI RADI! Evo šta je pevačica uradila pred novogodišnji nastup! (FOTO)

Milica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i snimaka na kojima se vidi kako baka Rada i ona uživaju u provodu, a pevačica se oglasila na svom Instagram profilu.

Mili moji ,ponekad želimo sve od života (ja sam jedna od tih, priznajem), a kad pogledamo iza i ispred sebe malo nam treba … A to malo zna biti i nešto najveće ako umete. Volite se, pucajte od strasti, čuvajte porodicu, prijatelje, saradnike, negujte svoj posao, izazivajte sebe, naučite da kažete ne, priznajte kada pogrešite, mnogo lepih putovanja vam želim, dobrih koktela, minijaturnih bikinija(damama naravno), idite na redovne kontrole lekaru, dozvolite sebi pravo na grešku, zdravlje da vas služi i fokus ka SVAKOJ ZAMISLI I VIZIJI KOJU IMATE !!! Jer kako sam vam rekla na samom početku moje karijere, “VERA U SEBE JE PRVA TAJNA USPEHA”. A što se tiče mog četvrtog studijskog albuma, vidite ovako, ne mogu da znam sta je mega i sta ce proći, ali sam ga tako studiozno radila da sam se raspametila od sreće sinoć kada sam čula final pesama svih! Volela sam vas do kostiju, sada vas obožavam toliko da bih vam leđa izgrebala od te strasti, a tek ću vas grliti i ljubiti pesmom obećavam! Do tada, vidimo se večeras na Trgu kralja Milana u Nišu! Vaša M ,zauvek – napisala je Milica na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Milica je izjavila da je baka njena najdraža osoba u životu koju ima.

Ja ne znam što je to čudno i ne znam zašto se ljudi stide svojih starih, svi ćemo biti stari jednog dana. Ja imam veću poveznicu sa starijima, jer sam odrasla sa njima, ali da opet biram, ja bih opet sa njima. Ta vrsta ljubavi, zajedničkog poverenja, to je nešto neverovatno. Što se tiče bake, evo donedavno sam zaista mislila da postoji šansa da radim u Beču, ali ipak ne radim. Pokušali smo taj nastup da odradimo još pre kovida, šest meseci unapred smo zakazali, pa smo prizivali tu dobru energiju, da budu dobri uslovi da se proslavi Nova godina… Kada me je menadžer pitao da li želim drugu opciju, ipak smo imali desetak ponuda, doduše u tom momentu je možda ostalo tri, ja sam mu rekla: „Nemoj mi zameriti, ako nije suđen taj Beč, ja ću ipak uzeti baku tog dana i odvesti je, zdravlje bože, na ručak, na dobro vino, a uveče ću slušati Jelenu Rozgu ili Saleta Matića uz koga znam da ću se lepo provesti”. Eto jedne poruke – Nije sve u parama, već u ljudima oko vas – rekla je pevačica jednom prilikom za 24sedam.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar