Radio Balkanfox

Miljana i Zola zaljubljeni u Deniz Dejm


estock

Zola i Miljana bacili oko na Deniz Dejm

Miljana Kulić je u sinoćnoj emisiji ”Pitanja novinara” javno za crnim stolom priznala da joj se sviđa Deniz Dejm, kao i da je ona uzrok njenog nedoličnog ponašanja, ali da ima problem jer ne zna kako da joj priđe i izjavi ljubav.

youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Miljana priznala da je zaljubljena u Deniz Dejm

Da li je to istina ili ne, videćemo, ali ono što je sigurno jeste da je pravi razlog njenih slomova i lomljave po Beloj kući, njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, zbog kog ona produkciju moli da ga uvedu u rijaliti, ali on kao da ne mari za njene suze, te je priznao da dok Kulićeva kuka na sav glas za njim, on sanja drugu zadrugarku i to ni manje ni više nego Deniz Dejm. Bivši partneri imaju definitivno isti ukus, pa nam ostaje da vidimo ko će je prvi osvojiti od njih dvoje.

youtube.com/Zadruga Official

Zola otkrio da sanja Deniz Dejm

Naime, Zola je na Instagramu objavio da je sanjao intrigantnu učesnicu Deniz Dejm, pa sa svojim pratiocima podelio kako je san izgledao:

– S obzirom na to da sam ovih dana krenuo na dijetu i zamislite, budim se ovog trenutka iz sna. Sanjam kako Boban i ja ulazimo u neku prodavnicu i on naravno uzima neke pečene batake, kolače i sok. A ja da bih ostao dosledan sebi, prilazim devojci na kasi, koja je ni manje, ni više nego Deniz Dejm. Pitam je: “Imate li nešto slatko, a da ne deblja?”. Ona odgovara: Imate slatkog kupusa – napisao je Zola.

printscreen/instagram.com/zola_je_

Zola ispričao san koji je imao o Deniz Dejm

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar