Radio Balkanfox

Miljana je luda i mene je gledala!

Podelite ovu vest


www.youtube.com/Zadruga Official

Ljuba Aličić

Ljuba Aličić ne krije da voli i da prati rijalitije, posebno “Zadrugu”, pa je otvoreno pričao o aktuelnim zadrugarima.

Naime, folker je u više navrata bio gost i pevao im je na proslavama i žurkama. On je istakao da je Miljana Kulić, prema njegovom mišljenju, upečatljiva, ali da treba da se okrene bivšem Lazaru Čoliću Zoli, a ne da muva sve žive oko sebe.

printscreen/TvHappy

Ljuba Aličić

Miljana Kulić, ona je, bre, luda. Opičena 100 odsto. Ona samo napada pevače, napadala je Darka Lazića, Dinču, Svilara… i mene je gledala na tim žurkama. Ima ona njenog Zolu, pa s njim treba da vodi rijaliti, da ove ostale ostavi na miru. Videli smo da joj rijaliti ide odlično i u spoljnom svetu. Oni se porodično svađaju svi. Prave cirkus, rekao je Aličić, pa se osvrnuo na Golubovića:

Ona samo napada pevače, ona je spopadala Darka Lazića, Dinču, Svilara

Kristijana privatno poznajem, on je ljudina. Oni tamo mogu da ga proglase ovakvim i onakvim, ali on je gospodin. On ih tamo sve savetuje, voli ljude, voli Mišela. Golubović je čovek veseljak i nikog prvi ne dira. On tamo nije zaštitnik, već savetnik za sve.

Inače, osim što je bio gost u “Zadruzi”, Ljuba je u više navrata bio gost i u studiju kod Jovane Jeremić u emisiji “Upoznajte parove”, gde se žestoko svađao s pojedinim učesnicima. Pokazao je da bi bio idealan za rijaliti, ali ne pristaje da bude deo cele te priče, već uživa da ih posmatra sa strane.
www.youtobe.com/Zadruga Offical


Ljuba: Jovana misica je ravna kao daska, ona je za vešeraj!


Ljuba Aličić smatra da su zadrugari bez povoda Jovanu Ljubisavljević prozvali najzgodnijom u kući i da ona to nije.


– Jovana, ona manekenka, ona ne može ništa da uradi. Nemam ništa protiv nje, ali mi ona uopšte nije zgodna devojka, ko da ide u vešeraj. Oni svi nešto hvale da je zgodna, kakvi zgodna, ravna ko daska, kako to može da bude zgodno i prazna mi je nekako – rekao je legendarni pevač.

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar