Radio Balkanfox

Miljkovići opremaju stan od 160.000 evra! Imaće kraljevski krevet, a jedna stvar je zabranjena


Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su svojim pratiocima da se spremaju za preseljenje u novi stan, da su počeli sa opremanjem i da se useljenje očekuje do kraja godine. Oni su otkrili i nove detalje enterijera svog porodičnog gnezda.

Na zajedničkom Jutjub kanalu snimili su trenutke kada su sa svojom ćerkom Mijom krenuli u salon nameštaja kako bi izabrali ono što im je potrebno.

Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna, a onda je Marko dodao:

– Već smo angažovali čoveka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja.”

Njih dvoje se raduju svom novom početku, a ključeve od stana uskoro bi trebalo da im budu predate.

- Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu - rekao je Miljković, što je Đoganijeva ispratila rečima:

- To će biti taman naš novi početak. Tad će sve da bude sjajno, cakum-pakum.

Tokom odabira, Luna se oduševila jednom ugaonom garniturom, a prilikom odabira boja, dopala joj se Markova ideja da bude smaragdno zelena.

Potom se Đoganijevoj dopao orman za spavaću sobu sa ogledalima, što joj je Marko izričito zabranio.

- Ogledala su zabranjena u spavaćoj sobi. Nema ogledala tamo gde se spava - rekao je Marko, a Luna ga je onda podržala rekavši da ogledala svakako nisu dobra, jer ostaju tragovi kada se vrata otvaraju.

Potom su zajedno izabrali bračni krevet, kojim su se oboje oduševili, a Mia je sve vreme spavala u kolicima. Inače, priča se da novi stan Lune i Marka košta čak 160.000 evra.

Kako su Luna i Marko birali nameštaj za svoj novi dom, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar