Ministar policije se pojavio u drugačijem izdanju! (FOTO)

Podelite ovu vest


AUTOR:

DATUM I VREME:
16.09.2020. 19:58

Ministar unutrašnjih poslova i člana Predsedništva SNS-a, Nebojša Stefanović gostovao je u večerašnjem “Nacionalnom dnevniku” televizije “Pink” u kom se osvrnuo na sve laži koje u poslednje vreme o srpskoj policiji iznose Marinika Tepić, Dragan Đilas i ostali njegovi puleni.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

Dragan ĐilasMarinika Tepić žele da njihova pravda vlada u državi Srbiji, jer oni ljudi koje naša policija hapsi jesu narko-dileri, njihovi saradnici i kolege kojima oni pokušavaju ponovo da kradu od države i ućutkuju neposlušne novinare. Svakog meseca nam se serviraju nove laži, samo da bi se napao predsednik Aleksandar Vučić, a samim tim i država. To su direktne pretnje ljudima koji predstavljaju sudsku vlast i policiju” rekao je ministar Stefanović.

On je i podsetio na mnoge slučajeve kriminalnih obračuna koji su se dešavali za vreme vlasti Demokratske stranke, a koji nisu rešeni.

“U Srbiji je u vreme kada su Đilas, Jeremić i Tadić bili na vlasti izvršeno 225 mafijaških likvidacija, a čak se tada drugačije vodila ta vrsta statistike u odnosu na danas, pa su neke od likvidacije prošle kao teška ubistva, što znači da ih je bilo mnogo više”.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

“Godine 2008. je Dragiša Cvejić, predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu ubijen bombom, a godinu dana ranije je ubijena četvoročlana porodica sa čak 60 metaka, a taj slučaj nije rešen dok su oni bili na vlasti. Ne krivim policajce za to jer oni tada nisu imali političku podršku” zaključio je Stefanović.

Podsetimo, danas je bliska saradnica Dragana Đilasa Marinika Tepić ponovo udarila na srpsku policiju i iznela niz laži, a sve povezane sa slučajem nasilja u Novom Sadu u kojem je učestvovao Ivan Kontić.

Kao odgovor tome pojavio se video na društvenim mrežama koji je za tili čas postao pravi viral.

U njemu se dokumentovano, pobijaju sve laži o srpskoj policiji koje iznose Đilas i njegovi saborci. Zanimljivo je to da se u ovom videu mogu videti i fotografije na kojima se Dragan Đilas i Marinika Tepić nalaze sa osobama koje su hapšene zbog trgovine narkoticima i od ranije su poznate policiji.

Izvor:Alo

Radio Balkanfox

Dodaj komentar