Radio Balkanfox

Mladen Vuletić se ŽENI?

Voditeljka i bivša zadrugarka Jelena Pešić u novogodišnjem intervjuu otkrila je kakva je za nju bila 2021. godina, kao i kakve planove ima za ovu 2022.

Mladen Vuletić se ŽENI?

Podsetimo, pred kraj 2021. godine Jelena je upoznala Mladena Vuletića, rijaliti zvezdu, koji je uspeo da osvoji njeno srce još dok je ona bila u rijalitiju ,,Zadruga 3″. Jelena je podelila lepe trenutke koje je doživela tokom 2021. godine, a otkrila nam je i da li će u 2022. postati majka, kao i da li će stati na ,,ludi kamen“ sa kršnim Mladenom Vuletićem.

Kako bi sumirala 2021. godinu, šta ti je donela, a šta odnela?

Godina 2021. je donela dosta nemira zbog situacije sa virusom, ali isto tako i puno lepih stvari. Sve u svemu, da nije ove situacije sa virusom bila je lepa godina. Svi oni pogrešni ljudi koji su trebali da odu, otišli su, oni koju su trebali da ostanu, ostali su. – rekla je Jelena Pešić.

Sa kim si provela novogodišnju noć i koga si prvo poljubiti?

Novogodisnju noc sam provela sa Mladenom, a prvo sam poljubila sebe (smeh). Mladena naravno.

Da li želiš da se u 2022. ostvariš kao majka?

Jako volim decu i uvek sam spremna na to da se ostvarim kao majka, ali biće kako Bog da, da li ove ili sledeće i neke naredne godine videćemo.

Da li priželjkuješ da naredne godine staneš na ludi kamen?

Ne priželjkujem „ludi kamen“ i nervira me što se to tako kaže. Žašto baš ludi kamen i gde je taj kamen? Što se udaje tiče, trenutno sam u srećnoj vezi i postoji mogućnost za taj kamen, ali otom potom, ne žurimo nigde. Svakako ćete vi biti obavešteni o svemu.

Ove godine ti se desila velika ljubav sa Mladenom, da li je on tvoj poklon ili ti njegov?

Da, upravo tako, Mladen se desio skroz spontano i mogu slobodno reći da nam je 2021. godina donela puno ljubavi, a da li je on moj poklon… pa jeste, kao i ja njegov, a poklonu se ne gleda u zube, to nam je, što nam je (smeh).
Svet-Skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar