Radio Balkanfox

Mnogi se iznenadili njenim priznanjem!


U zajedničkom intervjuu sa svojim dečkom Mašin Gan Kelijem za izdanje za britanskog GQ Style glumica Megan Foks je otvoreno govorila o svojim nesigurnostima.

Glumica je izjavila da se zbog dismorfije (psihičkog problema koji karakteriše doživljaj obolele osobe da su delovi njenog tela deformisani, neatraktivni, ružni, dok je nedostatak o kome govori zapravo jedva vidljiv ili čak i ne postoji) bori s velikim nesigurnostima, iako je mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta.

Megan Foks
foto: Profimedia

“Da, imam telesnu dismorfiju. Borim se s mnogim, dubokim nesigurnostima”, rekla je.

Tokom intervjua, Foks je govorila o nedavnom medijskom preispitivanju načina na koji su je maltretirali ranije u karijeri:

“To je nešto na čemu sam mnogo radila”, rekla je za časopis, prisećajući se kako se pre nekoliko godina udaljila od reflektora kako bi razmislila i krenula na duhovno putovanje.

“Učinila sam sve što možete da uradite da bi to dobilo smisao”, nastavila je zvezda Transformersa o komentarima koje je dobijala.

“Lako je da se osećate kao žrtva kada prođete kroz tako nešto, očigledno. To vam je prvi instinkt i odgovor, ali to vam ne služi i to vam čini život jadnim da živite život žrtve. Zašto se to dešava meni?’ Stalno gubite svoju moć”, pričala je.

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar