Radio Balkanfox

”MNOGO ME JE LAGALA!” Kiju bivši prijatelj NACRNIO, pa spomenuo njen odnos sa CECOM!


I.H.R |

Lepi Mića gostujući u emisiji “Narod pita” komentarisao je svoj odnos sa pobednicom rijalitija Kristinom Kijom Kockar i otkrio zbog čega nisu više u dobrim odnosima iako ju je podržavao tokom takmičenja.

Svetlana Ceca Ražnatović i Kija Kockar • RAS, Milan Ilić / RAS Srbija

Dobro veče, volela bih malo više njih da čujem, da malo popričamo. Rekla bih Mići, da previše favorizuje nekoga koga ne treba, jer neke ljude koje spominje su nebitni, a Kiju koju pljuje svi odlično znamo ko je. Nekada je voleo, pričao sve najbolje, sada je pljuje, sramota – govorila je gospođa koja se uključila u emisiju “Narod pita”.

Lepi Mića
Lepi Mića

Trebala je da bude čovek i kaže kako jeste. Ja ništa nisam slagao, samo ono o čemu se zna, ona je knjigu napisala o tome, a i njena majka je to govorila. Zaboravite mene, ja nikada nisam rekao ni ružno slovo o tom čoveku, ja za istinu ginem. Ako neko napiše knjigu o životu, o ocu, ljubavi, to se čita i to je javno, to nema veze sa mnom. Ne znam zašto se to prebacuje meni, a ja sam samo ćutao a mogao sam sve reći, a mnogo me je slagala – nastavio je Mića i spomenuo balkansku zvezdu Cecu Ražnatović koja je tokom takmičenja podržavala Kockarevu, pa joj je čak poklonila i haljinu:

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović

Ja sam nju branio i štitio, srčano do iznemoglosti. Kad je bila tužna i nikakva, ja sam bio tu za nju, rekao da će pobediti baš u finalu, rekao sam joj da će biti zvezda, da će da sija, nosila je haljinu koju je dobila od Cece Ražnatović! Danas ne razgovara ni sa mnom ni sa njom. Zaboravila je sve koji su bili uz nju, jer glumi zvezdu! Sve se zaboravila. Ja sam mogao da napravim karijeru mnogo veću, ali nisam hteo, ali svakako nikada nisam zaboravio Halida Bešlića koji mi je pomogao da se uopšte bavim muzikom – vikao je pevač.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar