Radio Balkanfox
Moj emotivni status je status kvo

Moj emotivni status je status kvo


Pevačica Emina Jahović zadovoljna je godinom koju smo ispratili, budući da joj  je bila vrlo uspešna. Pored osnivanja svog brenda, za nju je svakako pomirenje sa bivšim suprugom obeležilo godinu za nama.

– Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome – otkrila je Emina za Blic Super TV pa progovorila o svom emotivnom statusu i negirala navode o pomirenju sa bivšim partnerom, turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Instagram printscreen/yaemina

 

– Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada… Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život.

Kako 15. januara puni 40 godina, pevačica je govorila i o pogledu na starenje, te da li se plaši te famozne brojke.

– Iskreno ovaj osećaj koji sada imam u glavi i životno iskustvo nikada ne bih menjala za tridesete ili dvadesete. Nikada nisam zamišljala o tome da ću napuniti četrdeset, nekako mi je uvek bilo previše. Ali ono što je najvažnije, vidim da sam još uvek dete u srcu. Osecam se kao nikad do sada i kao da tek dolazi pravo vreme – kaže pevačica i otkriva ša će to kod sebe promeniti u Novoj godini.

 

 

– Počela sam mnogo toga da menjam u poslednje vreme. Definitivno, kao prva stvar je taj detoks ljudi oko mene. Želim da budem okružena sa dobrim ljudima koji imaju dobre namere, kreativnim, ljudima koji se ne bave lošim stvarima, već isključivo dobrim. Osobama sa kojima mogu da budem bolja i napredujem, to mi je cilj. Što se moje firme tiče i inače mog okruženja. To bi bilo to, mislim da se sve sastoji u tome.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE