Radio Balkanfox

“Moja najskuplja slika” Milka Forcan pokazala ĆERKU I SINA, svi komentarišu i NE ZNA SE KO JE LEPŠI! (FOTO)


D.D.N. |

Milka Forcan važila je za jednu od najlepših i najmoćnijih žena u Srbiji.

Milka Forcan • Clip.rs / screenshot

Javnosti nije često predstavljala svoju decu, pa se nije ni znalo kako izgledaju njeni naslednici.

Ćerka Jovana je sa 18 godina napustila porodični dom i otišla na studije u inostranstvo ali se po završetku vratila u Beograd.

– Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena majka.

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je pre nekoliko meseci osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem, kako je istakla, da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa, prenosi “Espreso”.

Ništa manje uspešan i lep nije ni sin Milke Forcan. Filip je takođe pošao sestrinim stopama pa je studije nastavio u Nemačkoj. Uspešan, mlad i lep, sin Milke Forcan gde god se pojavi privlači mnogo pažnje.

„Moja najskuplja slika. Uzalud bi bilo sve da njih dvoje nisu baš ovakvi kakvi su“, napisala je nedavno i ponosno Milka pored fotografije svoje dece, koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

“Divna deca”, “Lutke, imaju i na koga”, “Bravo za mamu”, “Prelepi su” – samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar