Radio Balkanfox

“MORA DA BUDE MOJIH GODINA, NEVINA, OBRAZOVANA, sve isto kao ja!” Danijel (41) ne odustaje od potrage za partnerkom, a njegove uslove malo ko ispunjava!


sastanak

Foto: Profimedia

Napravio stranicu kako bi pronašao devojku kakva mu je potrebna…

Kako bi pronašao svoju savršenu devojku, napravio je veb stranicu za upoznavanje samaca na kojoj je napisao listu zahteva.Danijel P. 2016. godine napravio je veb stranicu samo za sebe pod imenom” Single Guy From Adelaide” u nadi da će pronaći pravu ljubav.

Nakon pokretanja veb stranice, 41-godišnjak je platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveo druge samce. Međutim, još uvek nije upoznao devojku koju je tražio svih ovih godina.

UNIŠTAVA BAKTERIJE U GRLU: Ova HRANA GREJE, jača organizam, DEZINFIKUJE i oporavlja

UNIŠTAVA BAKTERIJE U GRLU: Ova HRANA GREJE, jača organizam, DEZINFIKUJE i oporavlja

Glumica SMRŠALA 25 KILOGRAMA posle POROĐAJA: Nikada NE JEDE ove namirnice, VITKA je, a IMUNITET joj je JAK

Glumica SMRŠALA 25 KILOGRAMA posle POROĐAJA: Nikada NE JEDE ove namirnice, VITKA je, a IMUNITET joj je JAK

Danijel ima veoma specifične zahteve – a to je da ona ne sme da ima nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i intimni odnosi, baš kao i on. U videu na svojoj veb stranici Danijel je objasnio da želi ženu koja je ceo život provela usredsređena na svoju karijeru i čuvala se za pravo vreme, kako bi bila ista kao i on.

No, brzo je ostao razočaran kada je shvatio da gotovo niko više ne čeka pravo vreme za intimne odnose.

Uprkos tome, on se i dalje nada da će pronaći nekoga s kim može “sve učiniti, od samog početka”.

– I zato zaista vodim ovu veb stranicu i plaćam oglase – objasnio je Danijel te otkrio kako njegova partnerka može biti bilo kog godišta, ali mora da bude obrazovana kako bi mogli da budu intelektualno povezanini.

Tokom godina, upoznao je neke “jako lepe” žene, kako sam kaže, ali do sada nijedna od njih nije bila “ona prava” pa objasnio kakva bi trebalo da bude njegova idealna partnerka: “Ako uživa da priča o filozofiji, književnosti, istoriji ili bilo čemu akademskom, ona je prava osoba za mene.”

 


SrbijaDanas

radiobalkanfox

Dodaj komentar