Radio Balkanfox

MORALA SAM DA OBJAVIM FOTKU S JAHTE! Voditeljka smršala 20 kila, pa se skinula u bikini – ovako sada izgleda Nataša DNK! –


“Planiram još da se istopim”


Voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK iznenadila je sve kada je saopštila da sebi daje rok od godinu dana da izgubi 50 kilograma i objavila sliku u donjem vešu, kojom je najavila da kreće na dijetu.

Par meseci kasnije, objavila je novu fotografiju i saopštila da je “izgubila dvocifren broj kilograma”.

Nataša je sada objavila i sliku u bikiniju i poručila da planira “još da se istopi”:

“Ćao ovo sam ja, Nata. Je*eš mi sve, ako mogu tako da kažem, nije tako teško i strašno kao što sam mislila. Skinula sam preko 20kg i znam da nisam još za “fotku sa jahte” ali morala sam. Jeste da sam imala čitav tim koji mi pomaže, ali verujte mi snaga je samo u nama samima. I ide lako. Došla sam do velikih saznanja i otkrila sam tajne koje ću podeliti sa vama. Zahvalana sam svima koje sam srela na tom putu. Tek sam na pola puta, planiram da se istopim. Ono što je najvažnije je da pucam od zdravlja, snage i energije. Voli vas vaša Nata (i da ako mogu opet dodam samo: je*eš mi sve mnogo više volim da vozim brod nego da se kerebečim po pramcima, palubama…)”, napisala je Nataša.

Pogledajte kako sada izgleda:Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar