Radio Balkanfox
„Moram da uradim neophodne analize i pretrage“

„Moram da uradim neophodne analize i pretrage“


Foto: M. Đoković / RAS Srbija

Pevač Aca Lukas hitno je primljen danas u toku dana u Urgentni centar.

Aca LukasFoto: Paparaco Lov / youtube

Aca Lukas

Naime, kako je „Blic“ saznao pevač je ostao da leži u bolnici kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju njegovog zdravlja.

Iako se jednom već oglasio, Aca je morao da izda i saopštenje na Instagram profilu koje se sada razlikuje od prvo bitne izjave gde je potvrdio pisanje „Blica“ da se u bolnici nalazi zbog problema sa stomakom.

– Svi koji ste zabrinuti za mene nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu nalazim se u Kliničkom centru gde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku, jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji – poručio je Lukas.

Podsećamo, Aca je prvo potvrdio pisanje „Blica“ da se nalazi kod gastroenterologa.

– Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim… Sve je okej – kratko je izjavio Lukas za „Informer„.

Međutim sada je promenio priču i rekao da se premorio zbog nastupa.

Inače, kako je „Blic“ saznao prvi uput koji je Lukas dobio za pregled je za gastroenterologa, ali se i dalje ne znaju detalji njegove dijagnoze.

35 River Aca Lukas 050619 Ras foto Goran Srdanov 007 previewFoto: Goran Srdanov / RAS Srbija

35 River Aca Lukas 050619 Ras foto Goran Srdanov 007 preview

Pozvali smo njegovog menadžera Sašu Mirkovića koji nam je rekao da su tačni naši navodi.

– Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio – rekao je on za „Blic“.

Aca Lukas Milan IlićFoto: M. Ilić / RAS Srbija

Aca Lukas Milan Ilić

Podsećanja radi, Aca Lukas se pre nekoliko dana oglasio za medije i rekao da će biti učesnik Beovizije i da veruje da je on jedini od svih kandidata koji može da predstavlja Srbiju na pesmi Evrovizije.

VIDEO: Aca Lukas: Nemamo pare?


[ad_2]
Izvor:Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend