Radio Balkanfox

“Moram li da iznosim detalje? Neću da demantujem”


– Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! – počela je Tanja.

– Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! – nastavila je ona i dodala:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – poručila je Savićeva za “Telegraf“.

Tanja SavićFoto: Instagram, Vesna Lalić / RAS kombo

Tanja Savić

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa izvesnim, mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku.

Nakon toga, Jovana je otkrila još pikanterija o odnosu političara i pevačice.

– Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

– Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar