Radio Balkanfox

MUŽ TANJE SAVIĆ SE OGLASIO POVODOM NJENE AFERE SA POLITIČAREM Otkrio šta joj sad želi, a ima jasan stav na temu njihovog BRAKA


Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa jednim političarem iz Bosne i Hercegovine. Ovo je otkrila voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov”, ali je prećutala njegovo ime.

Tanja SavićFoto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Tanja Savić

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Jovana JeremićFoto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Jovana Jeremić

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Tanja i DušanFoto: M. Ilić / RAS Srbija

Tanja i Dušan

Tanja se, prema ovim navodima, sastajala sa političarem tokom leta uglavnom na različitim mestima, a viđeni su zajedno na Jahorini, gde su proveli romantični vikend. Nekoliko puta bio je i na njenim nastupima, između ostalog i u Novom Sadu. Tada ga je Tanja izvela na binu i držeći ga za ruku otpevala mu “Zlatnik”. Pred svima ga je pitala da li će se pojaviti u njenom novom spotu, on joj nije dao odgovor, ali ju je zamolio da mu otpeva “Poludela”. Inače, bili su veoma obazrivi kako se njihova ljubavna afera ne bi otkrila.

Draško StanivukovićFoto: sanja krasić / RAS Srbija

Draško Stanivuković

Iako je bila upoznata s tim da njen partner zvanično ima devojku, sa kojom se i pojavljivao u javnosti, Tanji to nije smetalo. Ona je uživala u tom odnosu. Savićkina tajna veza nije dugo trajala, jer je otkrila da se njen političar u isto vreme viđa sa Kijom Kockar. Njoj zvanična devojka nije smetala, ali treća devojka, i to njena koleginica, jeste. Kada je dobila informacije da je Stanivuković sa Kijom na moru, a potom i videla njihove zajedničke fotografije koje su preplavile medije, raskinula je s njim i prekinula svaki kontakt.

Tanja SavićFoto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Tanja Savić

Jovana i dalje odbija da priča o političarevom identitetu.

– Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti ko je u pitanju. Znam tačno kad su bili, znam i gde, sve znam, problem je što sve znam. Tačna vam je informacija da su se videli na Jahorini i da je njihova veza pukla zbog jedne pevačice – rekla je Jeremićka.

Gradonačelnik Banjaluke je odbijao poziv, a na poruku nije odgovorio. Ni Tanja nije odgovarala na pozive.

Tanjin muž Dušan Jovančević ima jasan stav kad su ovi navodi u pitanju.

Tanja Savić sa mužemFoto: R.Ristić / RAS Srbija

Tanja Savić sa mužem

– U vezi sa našim brakom morate sve pitati Tanju. Njoj želim samo puno sreće, uspeh, ljubav i zdravlje – odgovorio je Dušan za “Kurir”.

Tanja Savić Foto: Vladimir Šporčić / RAS Srbija

Tanja Savić

VIDEO Draško Stanivuković sa babom i dedom


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar