Radio Balkanfox

MUŽ TANJE SAVIĆ STIŽE IZ AUSTRALIJE U SRBIJU – TUŽI PEVAČICU, angažovao TIM ADVOKATA –


Borba za starateljstvo nad decom između Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića izgleda da još uvek nije gotova. Pevačicin i dalje zakoniti suprug dolazi iz Australije u Srbiju, kako je naveo, u cilju borbe za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom.


Prema rečima izvora za medije, Dušan je pripremio dokazni materijal koji će izneti tokom spora i pokazati da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

– Dušan je očajan što je razdvojen od sinova. Trudi se da sa Tanjom bude u koliko je moguće dobrom odnosu zbog dece da bi mogao da ih čuje i vidi bar preko video poziva. Uskoro dolazi u Beograd da dokaže kako zaslužuje da i on ima podjedanko prava da bude staratelj sinovina. Tanji to nikako ne odgovara jer ona smatra da naslednici treba da budu sa njom. Biće tu još problema između njih – tvrdi izvor blizak porodici Savić za “Kurir”.

Dušana je potvrdio ova saznanja pomenutog portala.

– Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – rekao je Dušan.

Da podsetimo, prema pevačicinim rečima, Dušan je u aprilu prošle godine, odveo njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju bez njene saglasnosti. Njihova deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici. Ali izgleda da se tu njihova borba za starateljstvo nije završila.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar