Radio Balkanfox

NACRTAO MU BRKOVE na PASOŠU i upropastio posao: Tonči Huljić prošao dramu!

Podelite ovu vest


N.M. |

Milan Laća Radulović je uvek sa osmehom prepričavao nestašluke iz detinjstva, a naročito one koji su vezani za javne ličnosti.

Tonči Huljić
Tonči Huljić • Vesna Lalić / RAS Srbija
Kako su njegovi roditelji – Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović, kao tekstopisac i kompozitor usko sarađivali sa brojnim zvezdama Srbije i nekadašnje Jugoslavije, Laća je odmalena bio okružen pripadnicima domaće estrade.

Njegovo priznanje da je urinirao u viski Harisa Džinovića dugo se prepričavalo, a sada je Milan otkrio još jedan svoj nestašluk iz mladih dana, i to vezan za hrvatskog kompozitora Tončija Huljića.

Milan Radulović Laća
Milan Radulović Laća • Instagram

– Bio je to neki super posao u Hamburgu sa nekom izdavačkom kućom, plan je bio da se prodaju pesme za neke velike pare. Došao je čovek kod nas u kuću i ostavio akten-tašnu. Burazer i ja smo odmah otvorili tašnu, nacrtali Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte i tako je taj posao propao – ispričao je Radulović u emisiji Nešto drugačije, kako prenosi Kurir Stars.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović • Instagram

Podsetimo, tekstopisac je u poslednjem intervjuu otkrio dosad nepoznate detalje o borbi njegove majke sa opakom bolešću, a sve to možete, ukoliko ste propustili, pročitati OVDE.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar