Radio Balkanfox
Nada Topcagic Marinko Rokvic svadja

Nada Topcagic Marinko Rokvic svadja

Nada Topčagić je već dugi niz godina na javnoj sceni, a sada je rešila da otkrije kako je podnela gubitak svojih kolega i prijatelja, ali je progovorila i o svađi sa pokojnim Marinkom Rokvićem.

printscreen

Nada Topčagić

Duša me boli. Pre neku noć sam sanjala Merimin kovčeg. Duši je bilo jako teško. Poslednjih dana je trpela jake bolove, nije mogla da se kreće uopšte. Pa ja sam od Merime saznala da je Marinko bolestan. Odmah sam zvala Nikolu, nije mi se javio i pustim mu poruku da mi se hitno javi i da mi kaže kako je Marinko. Odgovorio mi je da je loše, ali da se bori i da se svi nadaju najboljem. rekao mi je da se Marinko jako kaje i da mu je žao što smo dopustili da se posvađamo. To ne mogu sebi da oprostim što nekako nisam uspela da mu se javim – izjavila je Nada za Svet, prenosi Scandal.

Nada je zatim ispričala jednu anegdotu sa nastupa kada je nastupala sa pokojnim Rokvićem.

Marinko nešto bio nervozan i kaže u fazonu da krenemo što pre i pošto sam sedela ispred njega, a ja sam insistirala da izađem i da pozdravim masu, povuče me za kosu, a ja se okrenem i udarim ga. Kako sam izlazila iz kombija , vratima ga udarim u cevanicu. Rekla sam mu da je „buljava žaba“, tako nešto. Ali kod nas nije bilo zle krvi. Prošao me je bes i ponašali smo se posle kao da se ništa nije desilo – iskrena je Nada.


Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar