Radio Balkanfox

NADICA PROGOVORILA O KIJINOJ MAĆEHI Iznela javno sve o odnosu sa porodicom Kockar! “Ja sam sebi rodila dete”


Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, je sinoć u emisiji “Narod pita” istakla da je poštovana i cenjena u porodici Kockar, a da je Kijina maćeha divna žena koja ima razumevanja.

Nadica i KijaFoto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Nadica i Kija

Gledaoci su i sinoć polemisali o prošlosti Nadice Zeljković, koja je Kiju dobila sa Milošem Kockarem, koji je u to vreme imao drugu ženu.

– Zadirati 30 godina unazad, malo preteruju kad kritikuju Nadicu, mislim na gledateljku pre, a zapravo je sve vreme uzdizala sebe. Nadice, svaka čast što ste odgajili Kiju, na hiljade ljudi se zaljubljivalo i varalo žene ili muževe, to se svuda dešava. Da li je bolje “očistiti” to dete ili odgajiti? – pitala je jedna gledateljka.

Nadica ZeljkovićFoto: Narod pita / screenshot

Nadica Zeljković

– Ja nisam bila u braku, bila sam zaljubljena u fizički slobodnog čoveka, već sam to objasnila. Sa porodicom Kockar sam u fenomenalnim odnosima, samu sebe treba da poštujem, jer sam bila hrabra da sebi prvenstveno rodim dete, u porodici Kockar sam vrlo poštovana i cenjena osoba, ja sam uvek tu za njih, kao i oni za mene. Kijina maćeha ima razumevanja, ona je divna žena – odgovorila je Nadica, pobednica “Zadruge 4”.

– Nadica ne može da se poredi sa Ša, Kristijanom i njihovim ljubavnicama, nikako – dodala je gledateljka.

VIDEO: Nadica Zeljković o pobedi u Zadruzi 4

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar