Radio Balkanfox

NAJJEZIVIJI MOMENTI MILJANE KULIĆ Htela da popije sredstvo za čišćenje, brijala glavu, a sad zapalila “Zadrugu” i zbog toga je diskvalifikovana


Miljana Kulić, sada već bivša zadrugarka, diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija.

– Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića.

Međutim, ovo nije prvi put da Miljana pravi incidente. Ona je unutar rijalitija želela da popije sredstvo za čišćenje, brijala glavu pred svima, a sinoć pokušala i da zapali “Zadrugu”.

Na šta je sve ona još bila spremna, pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, Miljana Kulić je sinoć htela da pobegne iz “Zadruge” po svaku cenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.

Miljana KulićFoto: screenshot tv pink / screenshot

Miljana Kulić

Miljana, koja inače već danima pravi haos po “Zadruzi”, bojkojutuje učestvovanje u emisijama – podmetnula je požar u Rajskom vrtu i dovela u opasnost kako sebe, tako i svih preostalih 58 učesnika rijalitija.

Ona je najpre pokušavala da nađe izlaz iz Rajkog vrta, ali kada je shvatila da ne može da pobegne zapalila je ogradu i ubrzo se stvorio plamen. Sirene su se u Beloj kući upalile, a uplašeni zadrugari su odmah potrčali da vide šta se dešava.

VIDEO: Miljana napravila pozar u zadruzi

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar