Radio Balkanfox
Nakon čuvenog filma “Nije lako sa muškarcima” nestala je sa scene

Nakon čuvenog filma “Nije lako sa muškarcima” nestala je sa scene

Nakon ovog ostvarenja kao mlađana studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti igrala je samo u pozorištu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Romantična komedija “Nije lako sa muškarcima” jedna je od omiljenih svih generacija, naročito zbog čuvene glumice Milene Dravić koja je imala mnogobrojne anegdote sa naslednicama. 

 

Najstarija i najzahtevnija bila je ćerka Ana, koju je igrala mlada Ana Simić, a ova uloga joj je debitantska na velikom platu.

 

Mnogi su joj nakon fantastično odigrane uloge progozirali blistavu karijeru, kako zbog lepota, tako i talenta, ali ona nije želela da nastavi glumačkim putem.

 

Igrala sam debitantsku ulogu, pre toga sam imala samo epizodnu u Tesnoj koži. A onda se desio taj film pošto je Miša Vukobratović takođe bio debitant i napravio je veliku audiciju. Ja sam tada bila u studiju Mike Aleksića. Đuture su nas pokupili i ispalo je da sam dobila ulogu. Tada je to bila debitantska uloga Branke Katić i Dubravke Mijatović — rekla je Ana medijima i dodala:

 

 

 

Meni je to bilo fenomenalno iskustvo, bila sam jako mlada, a glumila sam sam Milenom Dravić, Ljubišom Samardžićem, a opet je to bila velika uloga. Imala sam 18 godina, a bila sam druga godina Fakulteta dramskih umetnosti. Bilo je vrlo čupavo jer moj profesor Minja Dedić nije dozvoljavao studentima da rade dok ne završe akademiju. Ja sam to uradila i on je to saznao iz novina da sam tog leta snimala i kad sam došla na fakultet, bilo je vrlo opasno. Naravno, oprostio mi je. Voleo me je, bila sam stvarno mlada, kao dete od 16 godina sam upisala fakultet i to je pripisao mom pubertetu — istakla  je svojevremenno glumica.

 

Nakon ovog predivnog iskustva igrala je samo na pozorišnim daskama, a na filmu ne.

 

Bila sam razmažena glumica posle tog filma. Taj film je imao jedan standard i bio je pristojan i tačan u svakom smislu i mislila sam da svaki sledeći film mora da bude toliko dobar, zahtevan za glumu, pa sam ja onda malo i odbijala filmove. Sedam filmova sam posle toga odbila. Igrala sam svašta i u Pozorištu na Terazijama, to su uglavnom mjuzikli i uživam u svakom projektu koji sada radim — završava Simićeva.

 

 

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar