Radio Balkanfox

Nakon priče da su Đokovići opljačkani, Đotafristajl otkrio detalje! (VIDEO)


Jutjuber Nikola Milošević, poznatiji kao Đotafristajl opljačkan je prilikom posete Marbelji. Osim njega, pokraden je bio i njegov drug, a na svom kanalu on je otkrio koja suma novca mu je ukradena.

Kako su u medijima postojali natpisi da je Đota bio u gostima kod Marka Đokovića, te da je i on opljačkan, mladi Milošević je u intervjuu za 24sedam ispričao svoju stranu priče i otkrio sve detalje druženja sa bratom teniskog asa Novaka Đokovića.

– Lepo su nas pokrali, ne mogu da lažem. Marija (devojka) i ja smo otišli u Španiju sa nekim društvom. Otišli smo u Marbelju, gde tokom leta ljudi imaju najluksuznije automobile, vile i sve to privlači najviše lopova. Ovi lopovi su znali šta kradu, meni su ukrali novac iz torbe u kojoj je bila sva oprema. Nosio sam veliku opremu u vrednosti od 7000 do 8000 evra. Imao sam četiri kamere, stabilizatore, dva drona, tri snimača zvuka, bubice – započeo je Nikola Milošević obraćanje pratiocima na svom Jutjub kanalu, pa objasnio šta mu je pokradeno:

– Marija i ja smo sa društvom odseli u jednoj lepoj kući u Marbelji, a u tom kompleksu gde smo mi bili imaju 24 vile… Ja sam držao novac u koverti u jednom rancu, a u drugom mi je bila oprema. Ništa nije bilo ispreturano prilikom krađe. Gospodski odrađeno, oni su na prstićima ušli i ukrali novac. Ne samo što je meni ukraden novac, nego je i mom drugu ukraden sat koji je vredniji od mog novca. Mislim da se to desilo subota, na nedelju, tokom noći, kada smo mi spavali. Ušli su preko terase, ušli uz pomoć kliznih vrata. Ukradeno mi je 5.000 evra – poentirao je Milošević.

Kako nam je Nikola rekao, on je bio u društvu Marka Đokovića, ali ne u njegovoj vili, pa pojasnio da Đokovići nisu bili predmet pljačke.

– Bio sam u njegovom društvu, nisam bio kod njega kući. Nema on veze sa tim, ovo je jedan drugi drugar koji je bio u Španiji, koji je Španac, nema veze sa našim ljudima.

Nikola Milošević, Antonio Ahel/ATAImages

– Marko živi tamo, Đole je bio kod njega, a ja sam bio kod drugara. Nema to ništa veze sa njima. Igrom slučaja žive u istom gradu, gde sam i ja bio, i to je bila prilika da se družimo – kazao je Milošević za naš portal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar