Radio Balkanfox

Nakon što ga je optužila da ju je PREVARIO, Aca se obratio koleginici i poručio joj OVO! (FOTO)


ST/D. KADIĆ, E-Stock

Aca Lukas se oglasio povodom skandala sa Ivanom Selakov

 

Nakon što je pevačica Ivana Selakov objavila šok informaciju, da se povlači sa scene, zbog njenog problema sa kolegom Acom Lukasem, kao i zbog pesme i spota koji su izbačeni za numeru ,,Svatovi”, za koju ona tvrdi da je uložila vremena i truda, oglasio se i pevač za Republika.rs.

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu podelila objavu, uz koju je napisala status da je povukla pesmu ,,Svatovi” sa Jutjub platforme, jer je povređena od strane Lukasa. Poznato je da je Lukas veliki profesionalac u svom poslu i da do sada nije imao ovakve ispade u javnosti, ali izgleda da je nekome zatrebalo malo više popularnosti.

Instagram printscreen

Objava Ivane Selakov da zbog Ace Lukasa povlači pesmu

 

Podsetimo, Selakovljeva se povukla i dosta dugo je nismo videli u javnosti, a onda je iskoristila Lukasa kao odličan mamac za medije, te se sa drugim duetom koji radi sa njim dosta proslavila. Prvu duetsku pesmu koju su snimili Ivana i Aca bila je ,,Daleko si”, a sada su uradili ponovo saradnju i numeru nazvali ,,Svatovi”. 

Ivana povukla pesmu ,,Svatovi” zbog Lukasa!

– Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost juče sam kao pevač prevarena, moralno i materijalno od strane duet – saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na ovu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane spot se u ovakvom obliku povlači sa Youtube-a ali ću vam uskoro pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Voli vas Ivana – glasila je objava Ivane Selakov.

Lukas se odazvao pozivu portala Republika.rs i prokomentarisao Ivanine navode na Instagram profilu. Kao suvi profesionalac, Aca nije hteo da vređa ili ponižava koleginicu, pa je u svom velikom stilu kavaljera odgovorio. 

republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas se obratio Ivani Selakov

 

Moji saradnici i ja smo se dogovorili da za sada neću ništa komentarisati. Uskoro ćemo da vidimo šta ćemo, pa ću vas blagovremeno obavestiti o svemu, vi shvatite kako želite na osnovu njene izjave i sa pesmom, ali molim vas da me razumete, trenutno imam dosta obaveza i koncerata – izjavio je Lukas. Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar