Radio Balkanfox

Nakon što je završeno snimanje Igre sudbine glumci angažovani za novu seriju Žarka Jokanovića!


Dunja Đorđević |

Snimanje druge sezone “Igre sudbine” zvanično je završeno za vikend, a emitovaće se do kraja januara naredne godine. Idejni tvorac celog projekta, Žarko Jokanović, uveliko radi na novom scenariju za koji tvrdi da će biti još zanimljiviji od prethodnog.

Igre sudbine • Milan Ilić / RAS Srbija

– Nakon završetka “Igre sudbine” uzeću zasluženi odmor, da se malo opustim i napunim baterije pred novi projekat. Nakon toga krećemo u novo ostvarenje, za koje sigurno mogu da tvrdim da će biti jednako zanimljivo za publiku, kao i “Igra sudbine”, sa novim intrigantin pričama i zanimljivim zapletima – istakao je Žarko za “Blic”.

Iako nije želeo da otkriva previše radnju nove serije i kada se planira početak snimanja, njegova supruga Milica Milša, potvrdila nam je da će većina glumaca iz “Igre sudbine”, u kojoj ona igra glavnu junakinju, biti u novom Žarkovom projektu.

Milica Milša i Žarko Jokanović
Milica Milša i Žarko Jokanović

– Mi smo svi postali jedna velika porodica tokom rada na seriji “Igra sudbine”, tako da sam posebno srećna što će većina nas nastaviti saradnju kroz novi Žarkov projekat. Ne mogu da otkrivam ko će tačno biti u novoj seriji, ali ono što mogu da kažem jeste da će dobar deo ekipe biti angažovan, tako da će publika gledati njima drage glumce, ali u skroz novim i drugačijim ulogama – otkrila je Milica, te dodala:

– Naravno, još uvek se ne zna kada ćemo krenuti sa realizacijom. Prvo je bitno da se Žarko dobro odmori i napuni baterije, s obzirom na to da je zaista dao celog sebe u “Igru sudbine”, što se i te kako isplatilo i svi smo mu zahvalni na ovako divnom iskustvu. Nakon odmora krećemo u nove pobede, i ne sumnjam da ćemo ponovo biti najgledaniji u celoj zemlji.

Žarko Jokanović
Žarko Jokanović

Ono što je za sada izvesno jeste da će se pored Milše u novom projektu najverovatnije naći i mladi glumci koji su “nosili” priču u “Igri sudbine”, a to su Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević i Matea Milosavljević.

– Cela ekipa se toliko dobro uklopila i na snimanju, a i u očima publike, da je za Žarka bio lak posao da odluči da baš isti sastav bude i u njegovom sledećem projektu. Za sada se očekuje da će sigurno isti mladi glumci biti i u novoj seriji, a nije isključeno da će im se pridružiti i Slobodan Ćustić, Danica Ristovski, Ammar Mešić, Milica Tomašević, Dragana Mićalović, Sandra Bugarski i mnogi drugi, koje je publika zavolela kroz “Igru sudbine”. Još uvek se ne zna da li će ponovo Raco i Piale biti glavni likovi koji će nositi seriju, ali će to sigurno biti povereno nekome od mlađih glumaca. Radnja će biti puna zapleta i intriga, ali neće podsećati na “Igru sudbine”, sem što će u seriji igrati već dobro pozata lica, ali ovog puta u sasvim drugačijim rolama – ispričao je izvor upućen u ceo projekat za “Blic”.

Milica Milša i Žarko Jokanović
Milica Milša i Žarko Jokanović

Nakon što su i zvanično imali poslednji snimajući dan, ekipa “Igre sudbine” priredila je veliku proslavu povodom kraja serije. Zajedno sa produkcijom glumci su uživali na žurci koja je trajala do kasno u noć, a među najveselijima su bili Dragana Mićalović, Matea Milosavljević i Milica Tomašević, koje su sve vreme neumorno đuskale. Uz to, i njihove starije koleginice Milica Milša i Lidija Vukićević u jednom trenutku su u glas zapevale, a kada je počeo hit Cece Ražnatović, pridružili su im se i Luka Raco i Stevan Piale.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar