Radio Balkanfox

Nakon što se ugojila devet kila, promenila ishranu: Ovo je jelovnik Nataše Bekvalac zbog kog izgleda tako dobro


Novosadskoj Barbiki, kako mnogi zovu Natašu Bekvalac, mnoge žene mogu pozavideti na odličnoj formi i sjajnom izgledu, a ona često svojim pratiocima na društvenim mrežama otkriva da joj i nije baš lako da sve to održava.

Na poslednjim fotografijama koje je objavila, sa letovanja, pozirala je u kupaćem kostimu gde se vidi njena perfektna linija, a sada je Bekvalčeva otkrila i šta je to što se nalazi na njenom meniju zahvaljujući kome izgleda tako dobro.

 

Kako piše Story, Nataša se hrani po principima atkinsonove dijete, koja je u poslednje vreme sve popularnija u nutricionističkom svetu.

Naime, ona sme da konzumira sve vrste mesa osim masne svinjetine, mlečne proizvode sa što manjim procentom ugljenih hidrata, povrće, jaja, kao i orašaste plodove (šaku dnevno). Ugljene hidrate (testa, pirinač, grašak, pasulj, paste, šećere, voće) ne unosi šest dana u nedelji, a dozvoljeni su joj sedmog svi, izuzev slatkiša.

 

Tokom ove ishrane, Nataša pije dve do dve i po litre vode i intenzivno trenira, a koliko se posvetila zdravom životu svedoči i to što je prestala da konzumira cigarete.

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masne naslage, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

 

Podsetimo, Nataša se tokom karantina ugojila devet kilograma što joj je verovatno bio motiv da krene sa ovim planom ishrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar