Nakon usana, vilice, zuba, očiju i nosa, Iva Grgurić PROMENILA i OVO na svom telu!

Podelite ovu vest


N.M. |

Dobar deo glavne nagrade koju je osvojila pobedom u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Iva Grgurić je uložila doslovno u sebe.

Iva Grgurić
Iva Grgurić • iva_grguric / Instagram

Naime, ona je povećala usne, korigovala vilicu, menjala zube, uradila popularne “mačje oči” i novom metodom ispravila nos, a sada je operisala i poprsje.

– Pre sedam godina sam stavila silikone u grudi, pa sam rešila da ih zamenim. Nisam imala nikakvih komplikacija, to sam uradila preventive radi. Koliko vodim računa o svom izgledu, duplo više polažem na zdravlje. Operacija je prošla uspešno, ja sam dobro. Sada sledi dvonedeljni oporavak – otkrila je Iva za “Informer”.

Iva Grgurić
Iva Grgurić • iva_grguric / Instagram

– Najbitnije je da sam ja zadovoljna, ne mora niko drugi da bude – osvrnula se Grgurićeva na komentare da je “promenila lični opis”, a potom dodala:

– Filip (prim.aut. Đukić) je moja najveća podrška. Ne znam šta bih bez njega. Toliko je pažljiv da nemam reči. Oporavak je lakši uz njega!

Iva Grgurić i Filip Đukić
Iva Grgurić i Filip Đukić • J.M.I. / RAS Srbija

– Ona je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da ih menja. Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati – nadovezao se kratko i Filip, a šta su njih dvoje snimljeni kako rade na parkingu jedne pijace, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar