Radio Balkanfox
NAŠU VODITELJKU UHODI SUSPENDOVAN POLICAJAC!

NAŠU VODITELJKU UHODI SUSPENDOVAN POLICAJAC!


NAŠU VODITELJKU UHODI SUSPENDOVAN POLICAJAC!

Olja Crnogorac, Foto: Printscreen Instagram

Voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela je sinoć pravu dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter. Po Oljinim rečima, nju je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, a kada je njen brat prišao njenoj navodnoj uhodi, suspendovani policajac se pravio da ga ne vidi.

„Čovek koji me je pratio sinoć je Z. V., suspendovani policajac, koji je bio u zatvoru 3 godine. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljeske kuće me je pratio, posedovao motorolu kojom je očigledno nešto nekome javljao. Policija me nije zaštitila – napisla je Olja i nastavila:

„Molim svakoga ko zna bilo šta o ovome čoveku da mi javi. Sad kad vraćam film shvatam da mi je danima neko sedeo ispred stana u kolima, posmatrao, šta god. Nije čak ni zadržan jer po zakonu kažu da u ovoj zemlji je dozvoljeno da pratite nekoga. Sada ja pitam državu, vlast, policiju – da li treba da me neko ubije, raskomada, siluje da bi ste vi reagovali?“

Olja Crnogorac
foto: PRINTSCREEN/TWITTER/OLJA CRNOGORAC

„Parkirala auto ispred kuće. Ušla u kuću. On parkirao kuća do moje. Brat izlazi sa drugim autom. Moj “pratilac” garantovano permutuje da sam ja u kolima i kreće da prati mog brata. Brat to shvata tek na Novom Beogradu, izleće iz kola posle dva kruga na kružnom toku.“

„I snima ga . Čovek ne reaguje. Koji čovek koji je čist reaguje ovako?“ – napisala je Olja na Tviteru uz snimak čoveka koji ju je pratio.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend