Radio Balkanfox

Natašina avantura počinje! Emisija „Na moj način“ od sutra na K1


Od sutra, svakog četvrtka na televiziji K1 u 22 sata, glumica i voditeljka Nataša Aksentijević iznalaziće najkreativnije i najbolje načine da izgubi kilograme. Kako kaže, prošla je kroz – pakao!

– Pakao. Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem – kaže Nataša Aksentijević. – Ideja za emisiju je došla od strane menadžmenta K1 televizije na šta sam odreagovala kao na najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako.

Kako kaže Nataša, u stvaranje emisije nije bio uključen veliki broj ljudi, ali su bili uključeni oni koji su vrhunski profesionalci u svom poslu. Uz ekipu televizije, bili su tu i lekari, nutricionisti, psiholog, ali i Natašine kolege i prijatelji.

– Podrška je najvažnija. Podrška svih i svakoga, ne samo najbližih. Vetar u leđa je pokretač. Zato ću ja biti vetar u leđa svima kojima je to potrebno. Ako uspem ja – uspeće i milioni zajedno sa mnom.

Na putu zvanom „Na moj način“ Nataši je najteže bilo odricanje.

– Odricanje mi je bilo najteže. Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim – ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim.

Nataša kaže da gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.

Program televizije K1 možete pratiti putem platformi iris TV (pozicija 109), Supernova (pozicija 9) i Orion (pozicija 12), kao i putem Teleboks aplikacije za Android, iOS i smart TV (besplatno i bez registracije).


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar