Radio Balkanfox

NE MORA NIKOGA DA POŠTUJE, SEM SVOG DEČKA: Aleksandra Subotić skočila da brani VEZU Milice i Mensura, Matora upozorila mlađu cimerku: Ako se nešto saz


Ovaj odnos izazvao je veliku pažnju!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a zadrugari i dalje komentarišu odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Aleksandra Subotić se nije složila sa komentarima Irme Sejranić, koju je potkačila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, meni je malo smešan ovaj napad na devojčicu od 17 ggodina. Ova žena od 28 godina priča da devojčica manipuliše njime. To je lična frustracija – rekla je Subotićeva.

Mala, ovo je lična frustracija, moje reči koristiš protiv mene – odbrusila je Irma.

Ljudi, ja nisam srećan zbog jedne stvari, vi nama tražite problem – smatrao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

A nemate problem. Na Milicu se ide đonom. Njoj se zamera s*ksualni odnos u rijalitiju. Oni su u vezi, ona je njegova devojka. Nije legla sa nekim, pa ju je šutnuo. Ne mora ona nikoga da poštuje sem svog dečka i njegovih prijatelja. Ona treba da poštuje svog dečka i njegove prijatelje, nikog drugog. Minu je navela kao primer jer se za nju vezuje sve negativno i jer je ušla u rijaliti sa 17 godina. Mi smo sada u korektnim odnosima, ali ja u Mini i Milici vidim dve totalno različite osobe. Ne radi ništa što bi druge ugrozilo – istakla je Aleksandra.

Da li se Milica ponaša kako želi? Ponaša se kako kaže Mensur – smatrao je Lepi Mića.

Mensur je patrijarhalan i on je čuva za sebe, usmerava je na normalan put – dodala je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da bude patrijarhalan, kad ima s*ks u rijalitiju – ubacio se Dejan Dragojević.

Mina ima pravo da joj radi šta hoće ako uđe, jer joj je dala legitimitet – dodao je Car.

Mina je bila iskrena prema Mensuru, sve najgore tajne je znao o njoj i zato su izašli zajedno. Može vrlo lako da se desi da se Milica opeče, ako se nešto sazna, ispašće gora nego Mina. Vreme će pokazati – istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar