Radio Balkanfox

Ne poznajemo je,ŽIVI U BOLU!


OSTALA SAM TE ŽELJNA MAJKO! SILVANINA ĆERKA IMALA JE 12 GODINA KADA JE PEVAČICA UMRLA: Ne poznajemo je,ŽIVI U BOLU!

Silvana Armenulić, Foto: Facebook printscreen

Film „Toma“ ni posle mesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji iz života Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, glavnih junaka novog rediteljskog ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

Silvana Armenulić
foto: Print Screen Youtube

O muzičkim legendama svedočili su mnogi njihovi savremenici: prijatelji, kolege, članovi porodice. Ipak, jedna osoba, mada jako važna, ostala je u senci.

Reč je o Gordani Armenulić, rođenoj u braku Silvane i Radmila Armenulića, bivšeg tenisera. Ona je, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1976, imala samo 12 godina. Tog 10. oktobra, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Povodom 45 godina od smrti majke, koju je prerano izgubila, Gordana Goga Armenulić na svom profilu na „Fejsbuku“ je napisala:

‒ Draga Majko, vraćam se u detinjstvo i one sretne dane koje smo provele zajedno. Teško je bez tebe. Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli, sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, Majko. Neka te Anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo.

Gospođa Armenulić, koja danas ima 57 godina, nikada se nije eksponirala u javnosti. Poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu i da je radila kao profesor matematike u Matematičkoj gimnaziji i školi „Kralj Petar Prvi“. Majka je dva sina.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar