Radio Balkanfox

Ne sviđa mi se ta priča! DALILA na pogrešnom mestu traži SLOBODU!


ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZA KURIR O LJUBAVNOM TROUGLU U ZADRUZI: Ne sviđa mi se ta priča! DALILA na pogrešnom mestu traži SLOBODU!

Foto: Ata images, Printscreen/Zadruga, Damir Dervišagić

Nakon skandaloznog ponašanja Dalile Dragojević u Zadruzi i muvanja Filipa Cara, uzevši u obzir da je ona udata i da je njen suprug u rijalitiju, javnost, a i mnogi njeni prijatelji i neprijatelji, začuđeni su ovim njenim postupkom, a jedna od njih je i Aleksandra Subotić.

Filip Car, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Dalilina drugarica Aleksandra oglasila se za Kurir i kratko prokomentarisala ovaj trougao i odnos u Zadruzi, koji nikome nije jasan.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Generalno meni se ta priča ne sviđa. Ne bih previše ulazila ja u to, Dalili to nije bilo potrebno, ja razumem da njoj fali sloboda, ali mislim da je trebala da je traži napolju, a ne u rijalitiju. Pogrešno je vreme i pogrešno mesto za bilo kakve druge priče sa Carem – kratko je prokomentarisala Aleksandra za Kurir.

Podsetimo, javnost je podeljena oko ove priče između Dalile i Dejana, dok su jedni od komentara da ovaj rijaliti par lažira svađe da bi bili u centru pažnje, drugi pak tvrde da je nemoguće da neko može ovoliko da glumi i drami zarad opstanka u istom.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar