Radio Balkanfox

Nećete verovati čime se bavi Lečićeva nova devojka, EVO ŠTA IH JE SPOJILO U JEKU SKANDALA!

Podelite ovu vest


ST/P. Divac

Branislav Lečić sa novom devojkom!

Nova devojka Branislava Lečića više nije tajna. Već nekoliko dana mediji bruje kako je poznati glumac u jeku skandaloznih optužbi skandaloznih optužbi utehu i mir pronašao u ljubavi. Zaljubljeni par prvo je uslikan na beogradskom aerodromu kako se vraća ili sprema da otputuje na odmor, a sada su viđeni kako u jednom beogradskom lokalu uživaju u smiraju dana.

Svi pišu da ima novu ljubav, ali do sada se nije znalo ko je nova devojka Branislava Lečića. Činjenica je da dosta podseća na njegovu bivšu suprugu Ninu Radulović, a sličnost su im godine.

Jelena (36), nova devojka Branislava Lečića, rođena je u Beogradu, a ljubav prema fotografiji odvela ju je na Akademiju lepih umetnosti. Godinama je uspešna u poslu kojim se bavi, a očigledno je umetnost bila ta koja ju je spojila sa Lečićem. Jelena radi kao asistent na jednom fakultetu, na predmetima crtanje i crtanje- ilustracija.

Nasmejanoj brineti očigledno ne smetaju napisi o njenom izabraniku, već uživa u novoj emotivnoj vezi ne mareći šta drugi kažu, a prenosi Hello.

Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar