Radio Balkanfox

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovima ništa ne stoji na putu uspeha, Strelčevi moraju da se čuvaju jer im sledi izazovna nedelja

Podelite ovu vest

pixabay.com

Foto: Ilustracija

Sledi detaljna prognoza za sve znakove zodijaka:

OVAN

POSAO: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

BIK

POSAO: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže POSAO takođe će biti prilično aktivni.

LJUBAV: Vaša mudračka priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka zanimljivih dešavanja. Dosada bi zaista mogla da vas namuči. Izađite među ljude.

ZDRAVLJE I SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

RAK

POSAO: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatiti.

ZDRAVLJE I SAVET: Svakoga dana nađite nešto što vas raduje.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

LAV

POSAO: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću ćete impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi ćete sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidno postojeće stanje. Pazite kako se izražavate.

ZDRAVLJE I SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

DEVICA

POSAO: Male nervoze biće povezane s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako se oslobodite starih briga. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba da bolje otvorite oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu prijatni. Šteta je da ih propustite.

ZDRAVLJE I SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

VAGA

POSAO: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvom trenutku nećete znati kako da se postavite, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali s druge, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

ZDRAVLJE I SAVET: Odmarajte se redovno.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega su neophodni dogovori, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

ZDRAVLJE I SAVET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

STRELAC

POSAO: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

JARAC

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtevnim danima moglo da smiri vaše emocije. Bacaće vas tamo – amo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagovanja zbog kojih bi kasnije moglo da vam bude žao. Čekajte.

POSAO: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete da planirate. Ništa više od toga.

LJUBAV: Verovatno vam je već dosta svojih ljubavnih očekivanja pa ćete ili sve preokrenuti ili ćete svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati zanimljivih događaja, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

ZDRAVLJE I SAVET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

pixabay.com

fot

RIBE

POSAO: U situacijama kad osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

pixabay.com

Foto: Ilustracija

LJUBAV: Osećaćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, biće lepih zabava po vašoj meri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE I SAVET: Budite realni.

Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar