Radio Balkanfox

Neke se kupaju u novcu, a neke preživljavaju horor – evo šta se dešava sa Modelsicama


Vest da je bivša članica grupe Models, Nevena Stamenković, smeštena u kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” šokirala je javnost. Nekadašnja članica grupe Models povukla se iz javnosti zadnjih godina, a novonastala situacija sa njom naterala je mnoge da se zapitaju šta se dešava sa ostalim članicama ovog benda, koji je žario i palio devedesetih godina.

Marijana Karanović Mimi

Doživela je veliki uspeh u prvoj postavi “Modelsica”. Trenutno je udata u Beogradu za jednog biznismena i ne pojavljuje se u javnosti. Sa 12 godina je završila kurs za manekenke, a svoj prvi nastup je imala 1993. godine na reviji Verice Rakočević. Sledeće dve godine nije je bilo na pisti, jer se naglo ugojila. Kasnije je smršala zahvaljujući rigorznoj dijeti, ali to nije bilo pohvalno jer je često padala u nesvest. U grupi “Models” privukla je pažnju javnosti. Danas je u srećnom braku sa jednim beogradskim biznismenom i ima ćerke Ivonu i Martinu.

Nevena Stamenković

Nakon napuštanja grupe “Models” Nevena je uplovila je u političke vode kada je sa članskom kartom Nove Srbije ušla u saziv parlamenta 2012. godine. Međutim njen angažman se ovde brzo završio.

– Neću ostati u stranci niti ću se ikada više uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja – ispričala je tada Nevena.

Da nije sve tako jednostavno, sve je iznenadila i zabrinula Nevena koja je u ponedeljak oko 21.30 časova završila je u bolnici Laza Lazarević.

Ivana Berendika 

Ivana je danas udata za suvlasnika "Gugla", nekada je bila Berendika. Danas uživa sa svojim suprugom i ne razmišlja o javnom poslu. Nakon napuštanja grupe gotovo da se u javnosti nije pojavljivala. Ona je 2016. godine na svet donela blizance i u 38. godini postala majka.

Ivana Stamenković Sindi

Sindi je pokušala nakon napuštanja grupe da oživi svoju karijeru u "Velikom bratu" koji se prikazivao 2013. godine. Izbacila je singl "Telo gori", međutim nakon toga se ponovo povlači. U javnosti se žalila kako nakon što je dobila ćerkicu ne može da nađe idealnog emotivnog partnera. A sa bivšim završila je na sudu zbog starateljstva nad detetom.

- Svako kada god negde odem, pitaju me da li imam Instagram, kada im odgovorim negativno, čudno me pogledaju - rekla je davno pevačica koja je u međuvremenu otvorila ovaj nalog.

Sandra Meljničenko

Bivša članica grupe „Modelsice“ Sandra Meljničeko udata je za ruskog milijardera Andreja Meljničenka sa kojim je već 14 godina u braku. Prvo javno pojavljivanje bilo joj je u spotu Željka Samardžića za pesmu "Grlica" nakon čega je postala članica ove ženske grupe. Upoznavanje sa ruskim milijarderom Andrejom 2003. godine, a potom i svadba 2005. godine bilo je presudno za Sandrin dalji tok života. Na svadbenu ceremoniju potrošeno je 3 miliona funti. Par je 2012. godine dobio ćerkicu Taru, a bivša Modelsica se se 2017. godine porodila i na svet donela dečaka Adrijana.

Nadežda Jokić Nađa

Seks bomba Nadežda Nađa Jokić trenutno radi na mestu urednika u medijima. Nakon izlaska iz grupe ona je radila kao di džej u klubovima ali je taj posao zamenila novinarstvom. Nekoliko puta je krasila strane Plej Boja. Razvedena je i ima ćerku Mašu.

Bojana Barović

Srpska manekenka Bojana Barović bila je deo Modelsica dve godine, a danas je udata za Nikolu Rokvića i živi mirnim životom. Nakon što je Sandra Meljničenko, tada Nikolić, napustila grupu Bojana je došla na njeno mesto, te je tako 2003. godine grupa “Models” izdala album “Kolo”, a deo nove postave bila je Barovićeva. Nakon raspada grupe Bojana je nastavila manekensku karijeru.

Kako su modelsice izgledale u jeku karijere, a kako izgledaju danas, pogledajte u galerijama u tekstu.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar