Radio Balkanfox

NEKI DRUGI ČIKA OSIM KOCKARA? Nadica Zeljković na udaru gledalaca…


N.M. |

Emisija “Narod pita” i sinoć je privukla veliku pažnju, a gosti su bili Nadica Zeljković i Marko Đedović.

Nadica Zeljković • Snežana Krstić / RAS Srbija

Kako gledaoci u ovoj emisiju imaju prednost, voditelj Darko Tanasijević je pozdravio novog gledaoca koji je poželeo da se uključi uživo u studio.

– Dobro veče, Dušica iz Kruševca ovde. Nadice, da ti čestitam na prvom mestu bilo je očekivano, imala si ogromnu podršku. Glupo je što se večito spominje Kockar porodica – govorila je gospođa, kako prenosi “Srbija Danas”.

Nadica Zeljković
Nadica Zeljković

– Ja znam pravu situaciju kakva je, naša veza ta porodična je tako jaka, da je bilo još nekoga u mom životu, neki drugi čika, možda bi i njega spominjali, ali ovako se drže samo Kockara. Mi smo bili svi korektni jedno prema drugima i ja nemam šta kome da objašnjavam, hvala na podršci – rekla je Nadica.

– Ali ovi što pišu da je Nadica ljubavnica, a zna se da Kockar nije bio sa svojom ženom godinama pre nje, ona nije rasturačica brakova kao neki – nastavio je Darko sa komentarima sa Tvitera.

Nadica Zeljković
Nadica Zeljković

– Ne mogu ja nikome da objasnim to, a toliko sam objašnjavala da više nema smisla – navela je Nadica, a šta je o njenoj suknji rekla majka nekadašnjeg zadrugara, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar