Radio Balkanfox

Nekoliko muškaraca ju je silovalo kada je imala samo 15 godina: Pevačica otvorila dušu o traumama koje je prošla


U poslednje vreme je mnogo priča o zlostavljanju žena izašlo na videlo, a neke od njih su toliko teške da lede krv u žilama. Iako bi možda mnogi pomislili da njima sve ide u životu, stvarnost je drugačija.

Pevačica Alanis Moriset je otvorila dušu u svom dokumentarcu, gde je ispričala da ju je više muškaraca seksualno zlostavljalo kada je imala samo 15 godina.

– Trebale su mi godine i godine terapije da bih sebi priznala da sam žrtva zlostavljanja. Uvek bih sebe krivila zbog toga što mi se desilo, međutim, brzo bih se prodsetila rečenice: ‘Hej, imala si samo 15 godina’. Sada sam svesna činjenice da su svi oni bili pedofili. Sve je to zakonom propisano silovanje – rekla je pevačica, koja nije otkrila imena svojih zlostavljača.

Objasnila je da je nekoliko osoba bilo upućeno u celokupnu situaciju, međutim svi su se “pravili da ne čuju.”

– Naši razgovori bi se najčešće završili njihovim odlaskom iz prostorije – zaključila je Alanis.

Premijera njenog dokumentarnog filma održaće se sledeće nedelje na “Toronto International Film” festivalu, međutim, na premijeri se neće pojaviti Alanis. Kako navode strani mediji, ona nije zadovoljna kako na kraju film izgleda i odlučila je da ne prisustvuje premijeri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar